NOVINKY
Milovníci americké kuchyně, zbystřete! Největší americké pecky jsou zpět!
Novinky na STÁLÉM MENU
+420 603 175 849   |   Otevřeno denně 11:00 - 22:00
Na Krétě
  • MENU
  • O RESTAURACI
  • NÁŠ TÝM
  • REZERVACE
  • DÁRKOVÉ POUKAZY
  • GALERIE
  • BLOG
  • KONTAKT
PozvánkyTIPY

Pozvánka na jahodové menu

od Jitka Veselá 29 června, 2023
Restaurace Na Krétě, speciální jahodové menu, restaurace v Hořovicích u Prahy
497

Je jen málo lidí, kteří je nemilují. Jejich sezóna je krátká. Pojďme si je užít dosyta, dokud jsou české a sladké! JAHODY!

ZVEME VÁS NA NAŠE NOVÉ SPECIÁLNÍ (NEJEN) JAHODOVÉ MENU!

Konečně je to tady! Léto! Teplo! Pro děti konec školy. A JAHODY – ty české! Je tedy jasné, co tentokrát bylo inspirací. Ať přijdete posedět na naši otevřenou terásku nebo se schovat před sluncem dovnitř restaurace, pochutnejte si až do 13. 7. na našem speciálním jahodovém menu!

Jahodová sezóna začíná obvykle na začátku června a končí v polovině července! 

Jahodové menu v restauraci Na Krétě
23.6. – 13.7. 2023

Klasickou italskou polévku minestrone jsme doplnili parmazánovými knedlíčky a bazalkovým pestem. Je plná chuti a vitamínů!

Restaurace na Krétě: Klasickou italskou polévku minestrone jsme doplnili parmazánovými knedlíčky a bazalkovým pestem.

Míchaný salát s cherry rajčátky zdobí na povrchu křupavé a vevnitř měkoučké kachní prsíčko. Sladké jahody a borůvky doplňuje do kysela laděný malinovo-balsamicový dressing. Velká pecka!

Restaurace Na Krétě: Míchaný salát s cherry rajčátky zdobí na povrchu křupavé a vevnitř měkoučké kachní prsíčko. Sladké jahody a borůvky doplňuje do kysela laděný malinovo-balsamicový dressing. Speciální jahodové menu v restauraci Na Krétě

Jako další předkrm jsme připravili tradiční italského pokrm “prosciutto e melone”. Základem je parmská šunka a meloun kantaloupe; my jsme je doplnili tyčinkou grissini a jak jinak než jahodami. Pro horké letní dny jako stvořené!

Smažené krevetové krokety jsou plné čerstvě orestovaných krevet s limetkovou šťávou, bazalkou, koriandrem a chilli. Jsou posazeny na velmi svěží salse z ananasu, jahod, bylinek a šalotky a navrchu je doplňuje limetková majonéza. Křupavé, svěží a plné chuti! Musíte zkusit!

Hlavními taháky tohoto speciálu jsou:

Vepřový tomahawk je šťavnatá kotleta s kostí, u které je kousek bůčku. Krásně ji doplňuje rozmarýnová omáčka a nasládlé batátové hranolky. Grilovaná zelenina s krémovými žampiony je klasickou, nicméně dokonalou přílohou k tomuto masu.

Restaurace Na Krétě: Vepřový tomahawk

Kachní prsíčko upravené metodou sous-vide a poté zprudka orestované je doplněné omáčkou demiglace s vinnou redukcí s rebarborou. Jako přílohu jsme zvolili naše domácí mandlové krokety a pokrm ozvláštnili sladkokyselým jahodovým tataráčkem s rebarborou. Moderní pokrm, který vás zvedne ze židle.

Restaurace Na Krétě: kachní prsíčko sous-vide, speciální jahodové menu

Co by bylo léto v restauraci Na Krétě bez kynutých knedlíčků s mačkanými jahodami, tvarohem, cukrem, máslem a zakysankou?! Tenhle tradiční dezert prostě nemůže chybět. A dá se jíst k snídani, k svačině, k obědu, svačině nebo večeři. Pořád dokola!

Restaurace Na Krétě: jahodové knedlíky, speciální jahodové menu

Těšíme se na Vás!

Tým Na Krétě

Rezervace na: 603 175 849

www.restauracenakrete.cz

jahodyPOZVÁNKA
3 FacebookTwitterLinkedinEmail
předchozí příspěvek
JAK SE ŽIJE CELIAKŮM ANEB VÝCHOVA RESTAURACÍ V ČECHÁCH!
následující příspěvek
Hledáme kuchaře

Možná vás bude také zajímat

Milovníci americké kuchyně, zbystřete! Největší americké pecky jsou...

29 května, 2025

Vůně chřestu je zpět! Přijďte ochutnat naše nové...

1 května, 2025

Velikonoce v restauraci Na Krétě: velikonoční menu plné...

8 dubna, 2025

Autentická francouzská kuchyně Na Krétě! Nenechte si ji...

20 března, 2025

Nejlepší řízky teď Na Krétě! Vídeňák, panenka nebo...

28 února, 2025

Nejlepší steaky v okolí Prahy? Teď na Krétě...

7 února, 2025

Autentická mexická kuchyně! Na Krétě opět servírujeme nejbarevnější...

10 ledna, 2025

Vánoční menu v restauraci Na Krétě: zveme vás...

13 prosince, 2024

Kam na zvěřinové hody? No přece k nám...

22 listopadu, 2024

Lanýžový speciál: černé zlatoje zpět Na Krétě!

19 října, 2024

Sledujte nás

Facebook Instagram

Rubriky

  • Články (9)
  • Kariéra (1)
  • Novinky (27)
  • Pozvánky (35)
  • Recepty (4)
  • TIPY (40)

Nejnovější příspěvky

  • Milovníci americké kuchyně, zbystřete! Největší americké pecky jsou zpět!

  • Vůně chřestu je zpět! Přijďte ochutnat naše nové chřestové menu

  • Velikonoce v restauraci Na Krétě: velikonoční menu plné jarních chutí

  • Autentická francouzská kuchyně Na Krétě! Nenechte si ji ujít!

Novinky Na Krétě

  • Milovníci americké kuchyně, zbystřete! Největší americké pecky jsou zpět!

    29 května, 2025
  • Vůně chřestu je zpět! Přijďte ochutnat naše nové chřestové menu

    1 května, 2025
  • Velikonoce v restauraci Na Krétě: velikonoční menu plné jarních chutí

    8 dubna, 2025
  • Autentická francouzská kuchyně Na Krétě! Nenechte si ji ujít!

    20 března, 2025
  • Nejlepší řízky teď Na Krétě! Vídeňák, panenka nebo srnčí? Který bude váš nej?

    28 února, 2025

Newsletter

Přihlašte se k odběru našeho šťavnatého foodletteru. Posíláme ho jednou za 3 týdny a vy budete první, kdo se dozví o našem novém speciálním menu!

  • Facebook
  • Instagram
Footer Logo
  • IMPRESSUM
  • COOKIES
  • KONTAKT
  • ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

© 2016 - 2024   Hedvika Koželuhová | NA KRÉTĚ
Webdesign Kateřina Šváchová | creative services

I u nás pečeme cookies
Dovolíte nám pracovat s cookies, abychom věděli, jak to u nás na webu žije a mohli obsah stránek neustále zlepšovat?
Funkční Vždy aktivní
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Předvolby
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Analytické
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Marketing
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Spravovat možnosti Spravovat služby Správa {vendor_count} prodejců Přečtěte si více o těchto účelech
PŘEDVOLBY
{title} {title} {title}
Na Krétě
  • MENU
  • O RESTAURACI
  • NÁŠ TÝM
  • REZERVACE
  • DÁRKOVÉ POUKAZY
  • GALERIE
  • BLOG
  • KONTAKT