NÁŠ TÝM

Co by byla skvělá restaurace bez sehraného týmu?

kdo se o vás Na Krétě stará

Majitelka
Hedvika Koželuhová
Pracovitá a podnikavá, se smyslem pro design. Hedvika se spolu se svým mužem Milošem podílí na denním chodu restaurace.
Provozní a kreativní šéfka
Jitka Veselá „Jíťa“
Pracovitá provozní a kreativní šéfka. Přináší ženský pohled a dobrou náladu. Týmová hráčka a maminka desetiletých dvojčat.
Šéfkuchař
Tomáš Doležal „DoDo“
Precizní šéfkuchař, "mladý profesionál". Pozitivní a klidný. Do naší kuchyně přináší už léta dobrou atmosféru. Táta šestileté holčičky.
Kuchař
Vojta Polák „Poly“
Nadaný mladý kuchař je Na Krétě už od dubna 2018. Bravurně zvládá stres profesionální kuchyně. Miluje sport a tetování.
Kuchař
Petr Potměšil „Porťák“
Inteligentní a kreativní kuchař a táta dvou krásných dětí. Do naší kuchyně nastoupil v roce 2021.
Pomocná kuchařka
Anuita Vishivaniuk „Aňa“
Naše Anička má úžasný cit pro detail. Trojnásobnou maminku baví cukrařina a v kuchyni nezkazí žádnou legraci.
Manažer baru
Zdeněk Javůrek „Zdenda“
Zdenda je velmi pracovitý člověk na správném místě. Náš tým posílil v prosinci 2019. Miluje svou práci a svá sedmiletá dvojčata.
Číšník
Adam Lazali „Lazi“
Šikovný a spolehlivý číšník s citem pro detail, který si výborně poradí s každou situací.
V týmu Kréty od srpna 2022.
Číšník
Štěpán Švarc „Valhala“
Nejnovější člen týmu Na Krétě a místní rodák. Klidný, organizovaný a ambiciózní člověk s dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Servírka
Stanislava Volfová „Stáňa“
Zkušená servírka. Energická, veselá a usměvavá žena, která nezkazí žádnou legraci. Miluje cestování, gin s tonikem a rare steaky.
Kuchař
Lukáš Jirků „Praha“
Pracovitý kuchař a číšník. Umí zastat každou pozici. Šéfkuchař v sesterské HK catering a platný člen týmu Na Krétě od 2018.
Bar - brigádnice
Nela Anýžová „Nelča“
Energická studentka manažerské akademie v Berouně. Za barem jí Na Krétě vídáme od roku 2020. Má ráda sport, Hugo Sprizt a dobré jídlo.
Supervizor

Radek Šubrt „Radar“

Radek je člověk, který restauraci Na Krétě „dostal tam, kde je teď“. Pod jeho rukama vznikaly „Kréťácké klasiky“ jako je zakouřený burger, hovězí žebra s křenem, kachna nebo oblíbený mechový dort.

Je to pracovitý, nápaditý, zkušený kuchař a provozní. Šéfoval provozu Kréty pět let. Je to obrovský srdcař, který by pro Krétu dýchal.

Nyní pracuje jako supervizor a šéf sekce rautů v "Catering Na Krétě".

degustacE 6.12.

Ve středu 6.12. bude mít naše restaurace od 14 hodin z důvodu příprav na večerní degustaci zavřeno. Těšíme se na vás zase ve čtvrtek 7.12.

Uvolnilo se nám několik míst na večerní degustaci. V případě zájmu volejte na telefonní číslo 603 175 849.

Tým restaurace Na Krétě