NOVINKY
Milovníci americké kuchyně, zbystřete! Největší americké pecky jsou zpět!
Novinky na STÁLÉM MENU
+420 603 175 849   |   Otevřeno denně 11:00 - 22:00
Na Krétě
  • MENU
  • O RESTAURACI
  • NÁŠ TÝM
  • REZERVACE
  • DÁRKOVÉ POUKAZY
  • GALERIE
  • BLOG
  • KONTAKT
PozvánkyTIPY

Pozvánka na nové letní menu

od Jitka Veselá 25 srpna, 2023
482

Léto nabírá svůj poslední dech a my jsme připravili ještě jedno veskrze letní menu. Přijďte si k nám pochutnat!

ZVEME VÁS NA NAŠE NOVÉ SPECIÁLNÍ MENU!

Když vyjíždí nové menu z kuchyně, vždy se těšíme, jak na něj budete reagovat a co bude vaše nejoblíbenější. Také si přejeme, abyste vyzkoušeli i novinky a kombinace, které vám na první pohled budou připadat přinejmenším trochu zvláštní. Věřte, že vše jsme předem dobře promysleli a dokonale vychutili tak, abychom vás mile a příjemně překvapili! Naše motto je „stát na místě znamená jít zpátky“!

Všechna jídla na tomto menu (kromě lívanců samozřejmě) jsou BEZLEPKOVÁ!

Inovativní recepty v novém speciálním menu
25.8. – 21.9. 2023

Krém z pečených rajčat na olivovém olej a tymiánu servírujeme s lahodným sýrem burrata a bazalkovým pestem. „NEBESKÁ LAHODA“

krém z pečených rajčat

První předkrm je inspirovaný centrálním Španělskem – rajčata „BÝČÍ SRDCE“ jsou tence nakrájená na carpaccio a ochucená čerstvou solí, pepřem a bylinkovým olejem. Výraznou chuť jídlu dodávají filety ančoviček, cibulová majonéza a kapary. Pokrm u stolu zaléváme vychlazeným gazpachem a servírujeme s domácími dýňovo-parmazánovými krekry. „NENÍ RAJČE JAKO RAJČE“

Rajčata, býčí srdce, gazpacho, ančovičky, kapary, cibulová majonéza.

Druhý předkrm je sashimi z lososa s limetkovo-zázvorovým přelivem. Lehkost porkmu dodává quinoový salátek, křupavost smažená quinoa a výjimečnost lososový kaviár. „TOP STROP“

Sashimi z lososa, losos, lososový kaviár, quinoa, smažená quinoa, tabouleh, salátek, zázvor, limetky.

První hlavní chod je grilované chapadlo z chobotnice doplněné jemným kukuřičným pyré, bylinkovým přelivem a malým salátem tabouleh. „SRDCOVKA“

Chobotnice, kukuřičné pyré, kukuřice, bylinky, bylinková omáčka, chimichuri, tabouleh.

Pro milovníky masa máme jako hlavní chod grilovaný flank steak podávaný s opečenými brambůrkami grenaille, stonkovou brokolicí a luxusní pepřovou omáčkou s kapkou brandy. „DYCKY PEPŘOVKA“

Flank steak, grenaille, stonková brokolice, pepřová omáčka, pepřovka.

Tradiční lívance jsme doplnili přelivem z rozmačkaných borůvek z brdských lesů, zakysanou smetanou a moučkovým cukrem. „NEJLEPŠÍ KLASIKA“

Borůvky, lívance, lívance s borůvkovým rozvarem, lesní borůvky, české borůvky.

Velmi oblíbeným je pak JAHODOVÝ TATARÁČEK s mátou a vanilkovou zmrzlinou. „EVERGREEN“

Jahody, jahodový tataráček, zmrzlina, vanilková zmrzlina.

Ani o salát jsme vás neochudili. Zvolili jsme kombinaci uzeného lososa, křepelčích vajec, kaviáru a sladkokyselých jablíček granny smith. Dressing je jogurtový s bylinkami. „LOSOS JE BOSS“

Salát, uzený losos, kaviár, jablka granny smith, křepelčí vejce.

Poslední letní menu je plné krásných jídel, nových i tradičních ingrediencí. Přijďte, vyzkoušejte a dejte nám zpětnou vazbu, budeme za ni moc rádi. 

Těšíme se na Vás!

Tým Na Krétě

Rezervace na: 603 175 849

www.restauracenakrete.cz

létoPOZVÁNKA
3 FacebookTwitterLinkedinEmail
předchozí příspěvek
Pozvánka na liškové menu
následující příspěvek
Pozvánka na dýňové menu

Možná vás bude také zajímat

Milovníci americké kuchyně, zbystřete! Největší americké pecky jsou...

29 května, 2025

Vůně chřestu je zpět! Přijďte ochutnat naše nové...

1 května, 2025

Velikonoce v restauraci Na Krétě: velikonoční menu plné...

8 dubna, 2025

Autentická francouzská kuchyně Na Krétě! Nenechte si ji...

20 března, 2025

Nejlepší řízky teď Na Krétě! Vídeňák, panenka nebo...

28 února, 2025

Nejlepší steaky v okolí Prahy? Teď na Krétě...

7 února, 2025

Autentická mexická kuchyně! Na Krétě opět servírujeme nejbarevnější...

10 ledna, 2025

Vánoční menu v restauraci Na Krétě: zveme vás...

13 prosince, 2024

Kam na zvěřinové hody? No přece k nám...

22 listopadu, 2024

Lanýžový speciál: černé zlatoje zpět Na Krétě!

19 října, 2024

Sledujte nás

Facebook Instagram

Rubriky

  • Články (9)
  • Kariéra (1)
  • Novinky (27)
  • Pozvánky (35)
  • Recepty (4)
  • TIPY (40)

Nejnovější příspěvky

  • Milovníci americké kuchyně, zbystřete! Největší americké pecky jsou zpět!

  • Vůně chřestu je zpět! Přijďte ochutnat naše nové chřestové menu

  • Velikonoce v restauraci Na Krétě: velikonoční menu plné jarních chutí

  • Autentická francouzská kuchyně Na Krétě! Nenechte si ji ujít!

Novinky Na Krétě

  • Milovníci americké kuchyně, zbystřete! Největší americké pecky jsou zpět!

    29 května, 2025
  • Vůně chřestu je zpět! Přijďte ochutnat naše nové chřestové menu

    1 května, 2025
  • Velikonoce v restauraci Na Krétě: velikonoční menu plné jarních chutí

    8 dubna, 2025
  • Autentická francouzská kuchyně Na Krétě! Nenechte si ji ujít!

    20 března, 2025
  • Nejlepší řízky teď Na Krétě! Vídeňák, panenka nebo srnčí? Který bude váš nej?

    28 února, 2025

Newsletter

Přihlašte se k odběru našeho šťavnatého foodletteru. Posíláme ho jednou za 3 týdny a vy budete první, kdo se dozví o našem novém speciálním menu!

  • Facebook
  • Instagram
Footer Logo
  • IMPRESSUM
  • COOKIES
  • KONTAKT
  • ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

© 2016 - 2024   Hedvika Koželuhová | NA KRÉTĚ
Webdesign Kateřina Šváchová | creative services

I u nás pečeme cookies
Dovolíte nám pracovat s cookies, abychom věděli, jak to u nás na webu žije a mohli obsah stránek neustále zlepšovat?
Funkční Vždy aktivní
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Předvolby
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Analytické
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Marketing
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Spravovat možnosti Spravovat služby Správa {vendor_count} prodejců Přečtěte si více o těchto účelech
PŘEDVOLBY
{title} {title} {title}
Na Krétě
  • MENU
  • O RESTAURACI
  • NÁŠ TÝM
  • REZERVACE
  • DÁRKOVÉ POUKAZY
  • GALERIE
  • BLOG
  • KONTAKT