Podzim klepe na dveře a my pro vás máme horký tip – speciální steakové menu v restauraci Na Krétě. A když říkáme maso, myslíme tím opravdu to nejlepší: od šťavnaté brazilské hovězí picanhy, přes výjimečné španělské Iberico až po jemný steak ze žlutoploutvého tuňáka inspirovaný středomořskou kuchyní.
Přijďte si dopřát gastronomický zážitek, který potěší všechny smysly – menu je dostupné pouze od 11. 9. do 9. 10. 2025!
MILOVNÍCI ŠŤAVNATÝCH STEAKŮ VŠICHNI SEM
Speciální steaková nabídka: šťavnaté maso v hlavní roli
11. 9. – 9. 10. 2025
SPECIÁLNÍ MENU STEAKY
POLÉVKA
Krém z pečených červených paprik s mandlemi a kozím sýrem
– jemně nasládlý, lehce oříškový a nebezpečně návykový už od první lžíce. Perfektní start pro všechny, kdo se těší na pořádnou porci masa.

PŘEDKRMY
Tataki z tuňáka
Krátce opečený tuňák nejvyšší kvality, doplněný křupavou julienne zeleninou, sezamem a pikantní wasabi majonézou. Lehký, svěží a zároveň sofistikovaný začátek.

Zapečené hranolky s chedarem a chipotle majonézou
Poctivá „comfort food“ verze předkrmu: hranolky zapečené s chedarem, křupavou slaninou, jarní cibulkou a pikantní chipotle majonézou. Ideální ke steakům i jen tak k pivu.

SALÁT
Listový salát s hovězí picanhou a chimichurri
Do menu jsme zařadili salát se steakem – lehký, a přesto plný masové chuti. Picanha, klenot brazilského hovězího, v kombinaci s čerstvou zeleninou, ředkvičkami, parmazánem a aromatickou bylinkovou omáčkou tvoří dokonalou kombinaci, která podtrhne kvalitu brazilského masa.

HLAVNÍ CHODY: nejlepší steaky z hovězího, vepřového a tuňáka
Filírovaná hovězí Picanha
Ikonické jihoamerické hovězí s tukovým krytím, které mu dodává nezaměnitelnou chuť a šťavnatost. Podáváme s rajčatovou salsou a konfitovanými bramborami. Milovníci steaků budou nadšeni.

Vepřové Iberico pluma
Delikatesa přezdívaná „wagyu mezi vepřovými masy“. Krásně mramorované, šťavnaté a plné výrazné chuti. Servírujeme ho s omáčkou z pečeného česneku, škvarky a zauzeným bramborovým pyré. U nás na Krétě není obvyklé se s Ibericem potkat – přijďte si jej vychutnat!

Steak ze žlutoploutvého tuňáka
Steak ze žlutoploutvého tuňáka nejvyšší kvality připravujeme s maximálním respektem k jeho jemnému masu. Na talíři jej doprovází pikantní kaparová salsa a špízy z grilovaných zelených a žlutých cuket, které dodávají pokrmu lehkost a kouřový akcent. Výsledkem je delikatesa inspirovaná středomořskou kuchyní – svěží, výrazná a dokonale vyvážená.

DEZERT
Malina Cloud
Lehká a osvěžující tečka na závěr. Malinové pyré, malinový sorbet, jemná kokosová smetana, plátky ruby čokolády a růžový obláček cukrové vaty. Stylový dezert, který si nesmíte nechat ujít!

Steakový speciál jen po omezenou dobu
Pokud hledáte nejlepší steaky v okolí Prahy a chcete zažít jedinečný gastronomický zážitek, zamiřte do restaurace Na Krétě. Naše nové steakové menu je k dispozici pouze od 11. 9. do 9. 10. 2025 – rezervujte si svůj stůl včas!
Budeme rádi, když nás označíte ve fotkách na sociálních sítích nebo nám necháte komentář na našich profilech na Instagramu nebo Facebooku.
Objevte restauraci Na Krétě, ideálně situovanou na půli cesty mezi Prahou a Plzní, kde vás čeká nezapomenutelný gastronomický zážitek. Nabízíme fine dining poblíž Prahy, který potěší vaše chuťové buňky, aniž by zatížil vaši peněženku. Přijďte si vychutnat špičkovou kuchyni za rozumné ceny a dopřejte si luxusní večeři, kterou si zasloužíte.
Těšíme se na vás!
Tým Na Krétě
Rezervace na: 603 175 849