Restaurant week je tu! Posláním festivalu je představit a propagovat autentickou českou restaurační scénu, kde nejtalentovanější šéfkuchaři představují svá špičková menu. Přijďte ochutnat naše špičkové tříchodové menu za výjimečnou cenu 790 Kč!
FOIE GRAS, CHOBOTNICE, ARGENTINSKÉ KREVETY – ochutnejte výjimečné suroviny za 790 Kč!
Jsme pyšní na to, že se s naší restaurací Na Krétě zúčastníme festivalu RESTAURANT WEEK, který se koná ve vybraných restauracích v Praze a okolí v termínu 25. října až 9. listopadu 2023. Těšit se můžete na speciální festivalové pokrmy! Jedná se o tříchodové menu (předkrm, hlavní chod, dezert) za výjimečnou cenu 790Kč
RESTAURANT WEEK v restauraci Na Krétě
Co jsme si pro vás na festivalový týden připravili? Budete moci ochutnat prvotřídní suroviny jako foie gras, grilovanou chobotnici, argentinské krevety nebo kokosovou pěnu s mangovo-mučenkovým přelivem. Jako dárek pak hosté (18+) dostanou uvítací koktejl Martini Fiero & Kinley Tonic Water.
Rezervujte si své místo ještě dnes!
Rezervace probíhají online na tomto odkazu. Zvolte počet hostů, preferovaný den a čas a vyberte si jedno ze dvou připravených menu.
Přijďte na jedno ze dvou špičkových menu
Menu A (rybí chod)
Předkrm: Restované argentinské krevety s cherry rajčátky a bylinkami, malý rukolový salátek
Hlavní chod: Grilovaná chobotnice, bylinková omáčka, hráškové pyré, fava fazole
Dezert: Kokosová pěna s mangovo-mučenkovým přelivem, čerstvé ostružiny, kokosové chipsy
Menu B (chod s masem)
Předkrm: Restované foie gras, opečená máslová brioška, domácí brusinková omáčka se zázvorem a pomerančem
Hlavní chod: Grilovaná panenka zabalená v pancettě, šalvěj, omáčka z choriza, restovaný zelený baby chřest, bramborové pavé
Dezert: Kokosová pěna s mangovo-mučenkovým přelivem, čerstvé ostružiny, kokosové chipsy
Těšíme se na Vás v restauraci Na Krétě v Hořovicích.
Jitka Veselá