NOVINKY
Vůně chřestu je zpět! Přijďte ochutnat naše nové chřestové menu
Novinky na STÁLÉM MENU
+420 603 175 849   |   Otevřeno denně 11:00 - 22:00
Na Krétě
  • MENU
  • O RESTAURACI
  • NÁŠ TÝM
  • REZERVACE
  • DÁRKOVÉ POUKAZY
  • GALERIE
  • BLOG
  • KONTAKT
ČlánkyPozvánkyTIPY

RESTAURANT WEEK FESTIVAL

od Jitka Veselá 12 října, 2023
Restaurant week festival v restauraci Na Krétě.
665

Restaurant week je tu! Posláním festivalu je představit a propagovat autentickou českou restaurační scénu, kde nejtalentovanější šéfkuchaři představují svá špičková menu. Přijďte ochutnat naše špičkové tříchodové menu za výjimečnou cenu 790 Kč!

FOIE GRAS, CHOBOTNICE, ARGENTINSKÉ KREVETY – ochutnejte výjimečné suroviny za 790 Kč!

Jsme pyšní na to, že se s naší restaurací Na Krétě zúčastníme festivalu RESTAURANT WEEK, který se koná ve vybraných restauracích v Praze a okolí v termínu 25. října až 9. listopadu 2023. Těšit se můžete na speciální festivalové pokrmy! Jedná se o tříchodové menu (předkrm, hlavní chod, dezert) za výjimečnou cenu 790Kč

restaurant week 2023

RESTAURANT WEEK v restauraci Na Krétě

Co jsme si pro vás na festivalový týden připravili? Budete moci ochutnat prvotřídní suroviny jako foie gras, grilovanou chobotnici, argentinské krevety nebo kokosovou pěnu s mangovo-mučenkovým přelivem. Jako dárek pak hosté (18+) dostanou uvítací koktejl Martini Fiero & Kinley Tonic Water.

Rezervujte si své místo ještě dnes!

Rezervace probíhají online na tomto odkazu. Zvolte počet hostů, preferovaný den a čas a vyberte si jedno ze dvou připravených menu.

Přijďte na jedno ze dvou špičkových menu

Menu A (rybí chod)

RESTAURANT WEEK 2023. Přijďte ochutnat špičkové menu s chobotnicí a krevetami do restaurace Na Krétě v Hořovicích u Prahy

Předkrm: Restované argentinské krevety s cherry rajčátky a bylinkami, malý rukolový salátek

Hlavní chod: Grilovaná chobotnice, bylinková omáčka, hráškové pyré, fava fazole

Dezert: Kokosová pěna s mangovo-mučenkovým přelivem, čerstvé ostružiny, kokosové chipsy

Menu B (chod s masem)

RESTAURANT WEEK 2023 - Přijdtě ochutnat naše skvělá menu do restaurace Na Krétě v Hořovicích u Prahy

Předkrm: Restované foie gras, opečená máslová brioška, domácí brusinková omáčka se zázvorem a pomerančem

Hlavní chod: Grilovaná panenka zabalená v pancettě, šalvěj, omáčka z choriza, restovaný zelený baby chřest, bramborové pavé

Dezert: Kokosová pěna s mangovo-mučenkovým přelivem, čerstvé ostružiny, kokosové chipsy

Těšíme se na Vás v restauraci Na Krétě v Hořovicích.

Jitka Veselá

www.restauracenakrete.cz

POZVÁNKA
5 FacebookTwitterLinkedinEmail
předchozí příspěvek
DÝNĚ, TIPY JAK NA NĚ!
následující příspěvek
Pozvánka na lanýžové menu

Možná vás bude také zajímat

Vůně chřestu je zpět! Přijďte ochutnat naše nové...

1 května, 2025

Velikonoce v restauraci Na Krétě: velikonoční menu plné...

8 dubna, 2025

Autentická francouzská kuchyně Na Krétě! Nenechte si ji...

20 března, 2025

Nejlepší řízky teď Na Krétě! Vídeňák, panenka nebo...

28 února, 2025

Nejlepší steaky v okolí Prahy? Teď na Krétě...

7 února, 2025

Autentická mexická kuchyně! Na Krétě opět servírujeme nejbarevnější...

10 ledna, 2025

Vánoční menu v restauraci Na Krétě: zveme vás...

13 prosince, 2024

Kam na zvěřinové hody? No přece k nám...

22 listopadu, 2024

Lanýžový speciál: černé zlatoje zpět Na Krétě!

19 října, 2024

Dýně a brusinky Na Krétě: Ochutnejte naše speciální...

27 září, 2024

Sledujte nás

Facebook Instagram

Rubriky

  • Články (9)
  • Kariéra (1)
  • Novinky (26)
  • Pozvánky (34)
  • Recepty (4)
  • TIPY (39)

Nejnovější příspěvky

  • Vůně chřestu je zpět! Přijďte ochutnat naše nové chřestové menu

  • Velikonoce v restauraci Na Krétě: velikonoční menu plné jarních chutí

  • Autentická francouzská kuchyně Na Krétě! Nenechte si ji ujít!

  • Nejlepší řízky teď Na Krétě! Vídeňák, panenka nebo srnčí? Který bude váš nej?

Novinky Na Krétě

  • Vůně chřestu je zpět! Přijďte ochutnat naše nové chřestové menu

    1 května, 2025
  • Velikonoce v restauraci Na Krétě: velikonoční menu plné jarních chutí

    8 dubna, 2025
  • Autentická francouzská kuchyně Na Krétě! Nenechte si ji ujít!

    20 března, 2025
  • Nejlepší řízky teď Na Krétě! Vídeňák, panenka nebo srnčí? Který bude váš nej?

    28 února, 2025
  • Nejlepší steaky v okolí Prahy? Teď na Krétě ve steakovém menu!

    7 února, 2025

Newsletter

Přihlašte se k odběru našeho šťavnatého foodletteru. Posíláme ho jednou za 3 týdny a vy budete první, kdo se dozví o našem novém speciálním menu!

  • Facebook
  • Instagram
Footer Logo
  • IMPRESSUM
  • COOKIES
  • KONTAKT
  • ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

© 2016 - 2024   Hedvika Koželuhová | NA KRÉTĚ
Webdesign Kateřina Šváchová | creative services

I u nás pečeme cookies
Dovolíte nám pracovat s cookies, abychom věděli, jak to u nás na webu žije a mohli obsah stránek neustále zlepšovat?
Funkční Vždy aktivní
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Předvolby
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Analytické
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Marketing
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Spravovat možnosti Spravovat služby Správa {vendor_count} prodejců Přečtěte si více o těchto účelech
PŘEDVOLBY
{title} {title} {title}
Na Krétě
  • MENU
  • O RESTAURACI
  • NÁŠ TÝM
  • REZERVACE
  • DÁRKOVÉ POUKAZY
  • GALERIE
  • BLOG
  • KONTAKT