K podzimu patří zvěřinové hody. Pro následující tři týdny jsme si pro vás Na Krétě připravili speciální zvěřinové menu! Přijďte si k nám vychutnat precizně zpracovanou a 100% prověřenou zvěřinu!
STOPROCENTNĚ PROVĚŘENÁ ZVĚŘINA!
BEZLEPKOVÁ jsou následující jídla: bažantí consomé, míchaný salát s krůtími prsíčky, zvěřinová paštika (bez bagetky), kančí panenka se šípkovou omáčkou a jelení hřbet s černým kořenem (bez zvěřinové krokety).
Zvěřinové hody Na Krétě. Přijďte na nové speciálním menu
17.11. – 14.12. 2023
Pro polévku jsme zvolili bažantí consomé se zvěřinovými knedlíčky a kapkou koňaku. HORKÉ POHLAZENÍ!
![zvěřinové hody v restauraci Na Krétě](https://www.restauracenakrete.cz/wp-content/uploads/2023/11/IMG_0817-768x1024.jpg)
Prvním předkrmem je zvěřinová paštika obalená v pancettě s rakytníkovým gelem a višněmi, podávaná s opečenou bagetkou.
![zvěřinové hody v restauraci Na Krétě](https://www.restauracenakrete.cz/wp-content/uploads/2023/11/IMG_0835-768x1024.jpg)
Druhý předkrm jsou domácí bramboráčky s trhanou kančí plecí a marmeládou z červeného zelí, servírovcané se zakysanou smetanou a vídeňskou cibulkou. KLASIKA TROCHU JINAK!
![zvěřinové hody v restauraci Na Krétě](https://www.restauracenakrete.cz/wp-content/uploads/2023/11/IMG_0849-768x1024.jpg)
Hlavními taháky tohoto speciálu jsou:
První hlavní chod je klasika. Kančí panenku podáváme se šípkovou omáčkou a brusinkovými kroketami obalenými v mandlové strouhance. Navrch strouháme perník. DYCKY SE ŠÍPKOVOU!
![zvěřinové hody v restauraci Na Krétě](https://www.restauracenakrete.cz/wp-content/uploads/2023/11/IMG_0828-768x1024.jpg)
Druhý hlavní chod tvoří jelení hřbet, jalovcový demi glace, glazovaný černý kořen v hnědém másle, restovaná foie gras, zvěřinová kroketa a jedlé kaštany. LUXUSNÍ ZVĚŘINA!
![zvěřinové hody v restauraci Na Krétě](https://www.restauracenakrete.cz/wp-content/uploads/2023/11/IMG_0843-768x1024.jpg)
Salát jsme připravili míchaný s cherry rajčátky, čekankou a krůtími prsíčky, pomelem a slunečnicovými semínky doplněný sladkokyselým rakytníkovým dressingem s medem. PODZIMNÍ, ALE LEHKÉ!
![zvěřinové hody v restauraci Na Krétě](https://www.restauracenakrete.cz/wp-content/uploads/2023/11/IMG_0811-768x1024.jpg)
Pro dezert jsme se inspirovali tradičním jablkovým závinem, kterýž jsme ale přetavili do moderní zábavné podoby. Tvoří ho listové těsto se skořicí a cukrem, jablka granny smith, citronové mascarpone, jablíčkový gel, pekany a jogurtová zmrzlina. NEZAVINUTÝ ZÁVIN!
![zvěřinové hody v restauraci Na Krétě. Jablečný štrůdl v moderním pojetí.](https://www.restauracenakrete.cz/wp-content/uploads/2023/11/IMG_0864-768x1024.jpg)
Přijďte se zahřát, pochutnat si na krásném podzimním menu a dejte nám vědět, jak vám chutnalo! Třeba nás označte ve svém story na instagramu nebo komentujte naše příspěvky na našem profilu @na_krete.
Těšíme se na Vás!
Tým Na Krétě
Rezervace na: 603 175 849